Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa sablé
- 50 g de azúcar
- 100 g de mantequilla fría, en dados de 2 cm (y algo más para engrasar)
- 150 g de harina de repostería
- 50 g de almendra molida
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 1 pellizco de sal
Relleno de chocolate blanco
- 150 g de chocolate blanco para postres
- 3 huevos (M)
- 500 g de leche entera
- 20 g de azúcar vainillado
- 125 g de frambuesas frescas para decorar
- hojas de menta fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 90.7 mg
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1h
Minicakes de canela
30min
Tarta de fruta fresca
2h 30min
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Bizcocho de leche condensada
1h
Pudin de lima limón
5h
Pastel dulce de maíz
1h 30min
Bizcocho de peras
1h
Panna cotta de café
4h 10min
Cheesecake brûlée
1h
Brownie con nueces
1h 30min