Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
lub 250 g de azúcar moreno - 170 g de nata (30-40% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Brownies
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 230 g de mantequilla en trozos
- 140 g de azúcar
- 15 g de café soluble
- 4 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 130 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 82.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
Bombones Navideños
1h
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
40 Min
Corona de brioche con chocolate
4 godz. 45 min
Coquitos rellenos de chocolate
1h 20 min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 Std.
Crema de limón con fresas
25 Min
Limonada
5 Min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45 Min
Galletas de avellana y chocolate
35 Min
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Espuma de fresas
5 Min