Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
lub 250 g de azúcar moreno - 170 g de nata (30-40% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Brownies
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 230 g de mantequilla en trozos
- 140 g de azúcar
- 15 g de café soluble
- 4 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 130 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 82.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes red velvet veganos
4h
Tortitas de patata rallada
35 Min
Huevos de color verde
1h
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2h
Vasitos de cheesecake
5h 30min
Triffle de chocolate, crema de queso y fresas
2h
Erizos de galleta
1h 30min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Bizcocho de leche condensada
1h
Bizcocho de aceite de oliva
40min