Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 370 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 8 g de azúcar vainillado (1 sobre)
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
Glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo (aprox. 35 g)
Montaje
- ½ - 1 cucharadita de colorante alimentario rojo
- 15 - 20 g de azúcar perla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 18.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosquillas glaseadas
1 Std.
Pan greñado art
3h 30min
The new choco king
3h 45min
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Rosquillas glaseadas con caramelo
5 Std.
Rolls con fresas
2h 50min
Erizos de galleta
1 Std. 30 Min
Brownie 5 chocolates
2 godz. 35 min
Brownies de café
1 Std. 45 Min
Yogur de caramelo salado con palomitas en Varoma
15h
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Sobaos
30 Min