Urządzenia i Akcesoria
菠菜虾仁蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
水670 克
-
蛋 约(150克)3 颗
-
新鲜菠菜叶 焯水,沥干切末约(60克)150 克
-
生抽1 汤匙
-
虾仁 开背,去肠泥100 克
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.9 g
Kalorie
571.7 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny