Brouillade rose

Brouillade rose

4.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • huile d'olive pour vaporiser
  • 60 g de betterave crue pelée et coupée en morceaux (environ 2 cm)
  • 2 œufs
  • 50 g feta émiettée, plus un supplément pour servir
  • du pain de votre choix, pour servir (facultatif)
  • 1 avocat viande seulement, pour servir
  • du cresson les feuilles pour la garniture (facultatif)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 442 kcal / 1857.5 kJ
Białko 18.1 g
Tłuszcz 32.6 g
Węglowodany 17.6 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 620.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...