
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- huile d'olive pour vaporiser
- 60 g de betterave crue pelée et coupée en morceaux (environ 2 cm)
- 2 oeufs
- 50 g feta émiettée, plus un supplément pour servir
- du pain de votre choix, pour servir (facultatif)
- 1 avocat viande seulement, pour servir
- du cresson les feuilles pour la garniture (facultatif)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 442 kcal / 1857.5 kJ
- Białko
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Sód
- 620.1 mg