Urządzenia i Akcesoria
Pompoenbrood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 porties
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
130.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pompoen & Peer
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Pompoen baba ganoush
35 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Vijfzaden energierepen
1 godz. 45 min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Ontbijt gebak
40 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Zweedse worteltaart
2 godz.
Citroencake
2 godz.