Urządzenia i Akcesoria
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Boekweit met champignons
25 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Rode bietensap
10 min
Batbout met kaas
30 min