Wersje kompatybilne
Sfoglia alla crema gianduia e nocciole tostate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di nocciole sgusciate e spellate
- 220 g di crema gianduia
- 2 uova
- 2 fogli di pasta sfoglia (42x26 cm, 2x320 g)
- 1 tuorlo, sbattuto
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 857.4 kJ / 204.9 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 30 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
35 Min
Torta soffice cioccolato e caffè
1 Std.
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Torta soffice mascarpone e fragole
1 Std. 10 Min
Quadrotti cioccolato e pere
1 Std.
Crostata alle albicocche
2 Std.
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 Min
Torta sfoglia alle mele
1 Std. 30 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Plumcake al cioccolato e pere
1 Std.
Tronchetto al tiramisù
4h
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40 min