Focaccia patate e rosmarino
TM5 TM6

Focaccia patate e rosmarino

3.2 (13 ocen)

Składniki

  • 200 g di patate, pelate e tagliate e metà
  • 1 cucchiaio di aceto bianco
  • 70 g di Gruviera a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di acqua
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale grosso

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2273 kJ / 543 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
76 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
776 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy