Focaccia patate e rosmarino

Focaccia patate e rosmarino

3.1 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di patate pelate e tagliate e metà
  • 1 cucchiaio di aceto bianco
  • 70 g di Gruviera a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di acqua
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale grosso

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 776 mg
Białko 15 g
Kalorie 2273 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...