Arrosto di spalla di agnello

Arrosto di spalla di agnello

3.8 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sciacquati
  • 15 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolato
  • 25 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 10 g di olio extravergine di oliva + 2 cucchiai
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1500 - 2000 g di spalla di agnello, senza ossa aperta
  • 150 g di vino bianco secco
  • 150 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 460 kcal / 1924 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 35.9 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...