Urządzenia i Akcesoria
红烧鲳鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
料酒1 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀1 条
-
姜2 片
-
葱 切段2 根
-
油25 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒20 克
-
糖2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
29.2 g
Kalorie
1592 kJ /
380.5 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
美味随芯享
10 Przepisów
Chiny
Chiny