红烧鲳鱼

红烧鲳鱼

4.2 42 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 料酒
    1 茶匙
  • 老抽
    2 茶匙
  • 鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀
    1 条
  • 2 片
  • 切段
    2 根
  • 25 克
  • 生抽
    2 茶匙
  • 料酒
    20 克
  • 2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29.2 g
Kalorie 1592 kJ / 380.5 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...