葱烧排骨

葱烧排骨

4.5 25 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份

Składniki

  • 红糖
    50 克
  • 食油
    10 克
  • 排骨 每块10公分长(约12块)
    600 克
  • 酱青
    25 克
  • 黑酱油
    25 克
  • 40 克
  • 青葱 切段(5公分),额外准备装饰用
    1000 克
  • 青葱 切丝,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 39 g
Kalorie 2305 kJ / 551 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...