Urządzenia i Akcesoria
葱烧排骨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
红糖50 克
-
食油10 克
-
排骨 每块10公分长(约12块)600 克
-
酱青25 克
-
黑酱油25 克
-
水40 克
-
青葱 切段(5公分),额外准备装饰用1000 克
-
青葱 切丝,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
39 g
Kalorie
2305 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy