Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem

Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem

4.6 912 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
24 sztuki

Składniki

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g)
  • 120 g sera żółtego np. gouda, edam, pokrojonego na kawałki
  • 50 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
  • 50 g wędliny z piersi indyka, w plastrach

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 78.6 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 296 kJ / 70.7 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...