Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem

Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem

4.6 864 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
24 sztuki

Składniki

  • ciasta francuskiego (ok. 275 g)
    1 opakowanie
  • sera żółtego np. gouda, edam, pokrojonego na kawałki
    120 g
  • suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
    50 g
  • wędliny z piersi indyka, w plastrach
    50 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 70.7 kcal / 296 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 78.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...