Urządzenia i Akcesoria
Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
24 sztuki
Składniki
-
1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g)
-
120 g sera żółtego np. gouda, edam, pokrojonego na kawałki
-
50 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
-
50 g wędliny z piersi indyka, w plastrach
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
78.6 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
296 kJ /
70.7 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cukiniowe kąski z parmezanem
40 min
Rozeta pizzowa do odrywania
1 godz. 45 min
Imprezowy pierścień z szynką i serem
2 godz.
Hot-dogowe muffiny
2 godz.
Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
25 min
Tosty pomidorowe z szynką serrano
40 min
Koszyczki z prosciutto
40 min
Mini tarty z porem
1 godz.
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 godz. 50 min
Paluszki serowo-szynkowe
1 godz. 15 min
Mięsne paszteciki z ciasta francuskiego
45 min
Muffiny pizzowe z kurczakiem z rosołu i kukurydzą
1 godz. 50 min