
Urządzenia i Akcesoria
Jajecznica z kiełbasą na parze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
10 g oleju
-
150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
-
6 jajek
-
1 szczypta soli
-
300 g wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
310.2 kcal /
1298.1 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
559.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU II
12 Przepisów
Polska
Polska