
Urządzenia i Akcesoria
Jajecznica z kiełbasą na parze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
oleju10 g
-
kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry150 g
-
jajek6
-
soli1 szczypta
-
wody300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
310.2 kcal /
1298.1 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
559.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU II
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 min
Łosoś na parze z pesto, ryż i fasolka szparagowa (BLW, dla dzieci)
35 min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 min
Placki bananowe z cynamonowym jogurtem (BLW, dla dzieci)
25 min