Urządzenia i Akcesoria
Jajecznica z kiełbasą na parze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
10 g oleju
-
150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
-
6 jajek
-
1 szczypta soli
-
300 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
559.4 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1298.1 kJ /
310.2 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® NA BIWAKU II
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Makaron z kurczakiem, brokułem i szpinakiem (BLW, dla dzieci)
30 min
Nadziewany kurczak na Varomie
1 godz. 45 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 min
Jajka sadzone na Varomie z kalafiorem i ziemniakami
45 min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Kawa latte
10 min