Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g oleju
- 150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 300 g wody
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1298.1 kJ / 310.2 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 559.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie bowl z owoców z kompotu
5min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Bułki na parze
2 Std.
Lasagne z czerstwego chleba
1 godz. 45 min
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 Std. 30 Min
Gotowanie na parze 4 bananów z czekoladowym nadzieniem
20min
Obieranie imbiru (z osłoną noża miksującego 2.0)
5min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 Min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 Min
Omlet z brokułami i szynką
35 Min
Jajka w koszulce w koszyczku
25 Min
Jajka w koszulce na Varomie
30 Min