Urządzenia i Akcesoria
Veganer Kirsch-Käsekuchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 Stücke
Składniki
-
Cashewkern ungeröstet200 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Mandeln, blanchiert150 g
-
Datteln, entsteint (getrocknete Datteln oder Medjool-Datteln)125 g
-
Kokosöl60 g
-
Kokosmilch130 g
-
Zitronensaft25 g
-
Agavendicksaft70 g
-
Vanilleextrakt1 EL
-
Kirschen frisch, entsteint (siehe Tipp)130 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1793 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 godz.
Veganer Marmorkuchen
1 godz. 20 min
Vegane Donauwellen
4 godz. 15 min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 godz. 20 min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1 godz. 10 min
Vegane Vanille-Preiselbeer-Torte
4 godz. 30 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Vegane Mandeltorte
9 godz. 30 min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 godz.