Veganer Kirsch-Käsekuchen

Veganer Kirsch-Käsekuchen

3.7 325 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 Stücke

Składniki

  • Cashewkerne ungeröstet
    200 g
  • Wasser zum Einweichen
  • Mandeln, blanchiert
    150 g
  • Datteln, entsteint (getrocknete Datteln oder Medjool-Datteln)
    125 g
  • Kokosöl
    60 g
  • Kokosmilch
    130 g
  • Zitronensaft
    25 g
  • Agavendicksaft
    70 g
  • Vanilleextrakt
    1 EL
  • Kirschen frisch, entsteint (siehe Tipp)
    130 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 428 kcal / 1793 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...