Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de col blanca o morada, en tiras (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 129 kJ / 31 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Alubias en cocción lenta TM6
14h 40min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20min
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min