Urządzenia i Akcesoria
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
400 - 800 g de col blanca o morada en tiras (1-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
129 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min