
Urządzenia i Akcesoria
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 fette
Składniki
-
di patate americane dolci pelate e a cubetti1000 g
-
di acqua540 g
-
di olio di cocco55 g
-
stecca di vaniglia1
-
uova3
-
di zucchero di canna100 g
-
di latte di cocco200 g
-
di Rum1 cucchiaio
-
di zucchero40 g
-
di cocco disidratato grattugiato20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
249 kcal /
1044 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
35.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
101.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy