Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
TM6 TM5 TM31

Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)

2.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1000 g di patate americane dolci, pelate e a cubetti
  • 540 g di acqua
  • 55 g di olio di cocco
  • 1 stecca di vaniglia
  • 3 uova
  • 100 g di zucchero di canna
  • 200 g di latte di cocco
  • 1 cucchiaio di Rum
  • 40 g di zucchero
  • 20 g di cocco disidratato grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1044 kJ / 249 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
35.1 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Błonnik
3.8 g
Sód
101.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy