Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)

Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)

2.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 fette

Składniki

  • di patate americane dolci pelate e a cubetti
    1000 g
  • di acqua
    540 g
  • di olio di cocco
    55 g
  • stecca di vaniglia
    1
  • uova
    3
  • di zucchero di canna
    100 g
  • di latte di cocco
    200 g
  • di Rum
    1 cucchiaio
  • di zucchero
    40 g
  • di cocco disidratato grattugiato
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 249 kcal / 1044 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 35.1 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 101.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...