Wersje kompatybilne
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di patate americane dolci, pelate e a cubetti
- 540 g di acqua
- 55 g di olio di cocco
- 1 stecca di vaniglia
- 3 uova
- 100 g di zucchero di canna
- 200 g di latte di cocco
- 1 cucchiaio di Rum
- 40 g di zucchero
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1044 kJ / 249 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 101.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30 min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 min
Tacos al pastor
7h
Cookies cioccolato e burro di arachidi (vegan)
45 min
Crema di anacardi
15 min
Pastella per pancakes e waffles morbidi (senza glutine, senza uova e senza lattosio)
50 min
Vellutata speziata di zucca
50 min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1 godz. 30 min
Omelette di albumi e cocco
45 min
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25 Min
Pancakes proteici alla banana
30 min
Hummus al riciclo di verdure
10 Min