Urządzenia i Akcesoria
Mezzaluna di pane al farro
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
1 pezzo
Składniki
-
5 g di zucchero
-
7 g di lievito di birra fresco
-
1500 g di acqua
-
150 g di farina manitoba
-
200 g di farina di farro
-
100 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
55.8 g
Kalorie
6874 kJ /
1643 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
23.8 g
Węglowodany
320.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min