Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di zucchero
- 7 g di lievito di birra fresco
- 1500 g di acqua
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Białko
- 55.8 g
- Węglowodany
- 320.5 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Błonnik
- 23.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3h 20min
Pane con farina di mais
5óra 5p
Filoncini di semola
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 phút
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min