Urządzenia i Akcesoria
西班牙海鲜饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
大米 或用西班牙大米150 克
-
豇豆 切小段70 克
-
蒜头3 瓣
-
综合甜椒 去芯,切块120 克
-
橄榄油70 克
-
虾米30 克
-
小鳀鱼干10 克
-
蛤蜊肉干5 克
-
藏红花1 克
-
甜红辣椒粉10 克
-
罐头番茄碎75 克
-
盐5 克
-
水1000 克
-
带壳红虾 选择阿根廷红虾3 只
-
新鲜青口,洗净2 - 3 只
-
蛤蜊50 克
-
鱿鱼 切块120 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2167.5 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
2672.3 kJ /
639.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
5 Przepisów
Chiny
Chiny