炒杂菌

炒杂菌

4.5 10 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鲜小米椒
    5 克
  • 蒜头
    5 克
  • 新鲜羊肚菌 一切二
    100 克
  • 综合菌菇 选择鸡枞菌,切小朵
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 切片
    100 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 397.8 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 378.5 kJ / 90.5 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...