Urządzenia i Akcesoria
炒杂菌
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
新鲜小米椒5 克
-
蒜头5 克
-
新鲜羊肚菌 一切二100 克
-
综合菌菇 选择鸡枞菌,切小朵100 克
-
新鲜牛肝菌 切片100 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
397.8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Przepisów
Chiny
Chiny