Urządzenia i Akcesoria
姜味青豆浓汤、柠檬三文鱼配西兰花
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
橄榄油80 克
-
酱青50 克
-
红糖½ 茶匙
-
柠檬 有机优选,取皮和果汁1 个
-
新鲜三文鱼片 (每片150-180 克),去皮4 片
-
小红葱 切块100 克
-
蒜瓣1 个
-
蒜苗 (韭葱),只取白色部分,切块100 克
-
新鲜姜 (opcjonalnie) 去皮20 - 30 克
-
西芹 切块100 克
-
冷冻豌豆350 克
-
水450 克
-
盐2 茶匙
-
西兰花 切小朵400 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鲜奶油 (约含18%脂肪),依个人口味调整50 - 100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy