Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 75 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 15 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- 700 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 500 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 3-4 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2423 kJ / 579 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1113.3 mg
Alternatywne przepisy
Alubias con bacalao
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Sopa marinera asturiana
45min
Alubias con gambas
20 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Guiso marinero con patatas
45min
Fabes con pulpo
45min
Marmitako
40min