Wersje kompatybilne
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 300 g de zanahoria en trozos de 3-4 cm
-
250
g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
lub 250 g de cebolla en cuartos - 70 g de aceite de oliva
- 250 g de chorizo en rodajas de 5 mm
- 1500 g de caldo de carne
- 400 g de patatas en trozos de aprox. 2 cm
- 2 hojas de laurel secas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 708.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Lentejas guisadas
50min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Guiso de judías blancas con hortalizas
20min
Lentejas estofadas
3h
Judías blancas con chorizo
50min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Arroz meloso con pollo
50min
Garbanzos con verduras y arroz
45 min