Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Vegetables
-
carrots cut in400 g
wedges that fit in feeder -
courgette unpeeled, cut in325 g
wedges that fit in feeder -
apple unpeeled, cored, cut in75 g
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
walnut, shelled60 g
-
leek40 g
-
olive oil35 g
-
broccoli florets cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock90 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
fine sea salt (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
double cream75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
3521.7 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
6359.9 kJ /
1520.1 kcal
Tłuszcz
115.2 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min