Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chícharos secos
- 250 g de calabacita (1 pza. aprox.)
- 1350 g de agua
- ¾ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 573.2 kJ / 136.5 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40 min
Crema de jitomate
30 min
Sopa de poro y papa
30 min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Crema de betabel
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de poro y papa
40 min