Urządzenia i Akcesoria
Sikil Pak (Pepita Dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
19 oz
Składniki
-
pepitas unsalted9 oz
-
Roma tomatoes halved7 oz
-
yellow onions in pieces2 oz
-
garlic cloves (with paper skins still on)2
-
1 habanero chili, stem removed, seeds optionalserrano chili stem removed, seeds optional1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
orange juice1 oz
-
lime juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground cumin (opcjonalnie)⅛ tsp
-
tortilla chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
124.4 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
370.6 kJ /
88.6 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Texas Caviar
15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Turkey Chili
45 min