Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 7 oz lime juice
  • 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 3 ½ oz red onion, cut into pieces
  • 5 oz vegetable oil
  • 1 tsp dried oregano, to taste (opcjonalnie)
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (½ in)
  • corn tostadas, to serve
    lub salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2372 kJ / 564.8 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
43.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
2 g
Sód
1105 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy