![Fish Ceviche Fish Ceviche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7859490dfdcc3b36b1fcc4c4de0247fe/Derivates/e8854fd7f0602c0dbe233f056051ec7a40a0a89d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 7 oz lime juice
- 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
- 3 ½ oz red onion, cut into pieces
- 5 oz vegetable oil
- 1 tsp dried oregano, to taste (opcjonalnie)
- ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
- 1 avocado, cubed (½ in)
-
corn tostadas, to serve
lub salted crackers, to serve - 2 limes, cut into wedges, to serve
- hot sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2372 kJ / 564.8 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Texas Caviar
15 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Carnitas
50 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Pozole Rojo
2h 5min