Urządzenia i Akcesoria
Fish Ceviche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Shrimp Aguachile
15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Pico De Gallo
15 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Tinga de Pollo
40 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min