Urządzenia i Akcesoria
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porties
Składniki
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
333.4 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
565.1 kJ /
135.1 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Zoetzure tempé
50 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Green Godess Salade
20 min