Urządzenia i Akcesoria
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porties
Składniki
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
333.4 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
565.1 kJ /
135.1 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Minuut Koolsla
10 min
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Rode kool cups met kip
25 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.