Urządzenia i Akcesoria
Hongaarse champignonsoep
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd200 g
-
boter in stukken40 g
-
450 - 500 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes450 - 500 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
bloem (opcjonalnie)1 tl
-
witte wijn50 - 70 g
-
water600 g
-
melk300 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogde dille1 ½ tl
-
tomatenpuree1 el
-
vers geperst citroensap15 - 20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zure room om op te dienen
-
citroen in plakjes gesneden, als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
350.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
785.8 kJ /
187.8 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Zoetzure tempé
50 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige champignonsoep
20 min