Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'amandes, avec peau
- 80 g d'eau
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 2 c. à soupe de son d'avoine
- 1 c. à café d'érythritol vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 36.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de poires et de bacon avec une vinaigrette à la moutarde
20min
Brittle de noix
1 Std. 30 Min
Vinaigrette citronnée
5 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Vinaigrette au miso à l'érable
5 Min
Épis de maïs Cuisson lente
40min
Korma de chou-fleur
2 godz. 20 min
Bao aux champignons effilochés en sauce BBQ
1 godz. 15 min
Cuisson du millet
45min
Mayonnaise au pavot
5 Min
Brochettes de poulet, vinaigrette au citron et salade d'été
30min
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45min