Gâteau petit-déjeuner
TM6 TM5

Gâteau petit-déjeuner

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 150 g de flocons d'avoine
  • 2 bananes mûres (± 200 g), en morceaux
  • 2 oeufs
  • 100 g de yaourt nature
    lub 100 g de fromage blanc (quark)
  • 2 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 1 c. à café d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
  • 50 g de baies de goji
    lub 100 g de myrtilles fraîches
  • 30 g d'amandes effilées
    lub 20 g de noix de coco râpée, non sucrée

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
1249.5 kJ / 294 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7.5 g
Sód
235 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy