
Urządzenia i Akcesoria
奶油豌豆浓汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份
Składniki
-
洋葱 ,切块150 克
-
黄油20 克
-
新鲜豌豆仁1000 克
-
水600 克
-
鸡肉高汤酱1 汤匙
-
法式酸奶油200 克
-
现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整2 小撮
-
盐 ,依个人口味调整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
175.2 kcal /
732.9 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
177.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食在德国
9 Przepisów
Chiny
Chiny