奶油豌豆浓汤

奶油豌豆浓汤

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份

Składniki

  • 洋葱 ,切块
    150 克
  • 黄油
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    1000 克
    1000 克 冷冻豌豆
  • 600 克
  • 鸡肉高汤酱
    1 汤匙
    1 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水)
  • 法式酸奶油
    200 克
    200 克 酸奶油
  • 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
    2 小撮
  • ,依个人口味调整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 175.2 kcal / 732.9 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 177.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...