Urządzenia i Akcesoria
奶油豌豆浓汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份
Składniki
-
洋葱 切块150 克
-
黄油20 克
-
1000 克 冷冻豌豆新鲜豌豆仁1000 克
-
水600 克
-
1 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水)鸡肉高汤酱1 汤匙
-
200 克 酸奶油法式酸奶油200 克
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
盐 依个人口味调整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
177.2 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
732.9 kJ /
175.2 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食在德国
9 Przepisów
Chiny
Chiny