Urządzenia i Akcesoria
芹菜猪肉水饺
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
芹菜400 克
面团
-
水120 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 约½茶匙3 克
馅心
-
猪肉肉糜300 克
-
麻油15 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 克
-
盐5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
989.9 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2214.3 kJ /
529.2 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样饺子
5 Przepisów
Chiny
Chiny