番茄浓汤

番茄浓汤

4.8 12 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    1 瓣
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 黄油
    30 克
    30 克 橄榄油
  • 番茄 切块
    700 克
  • 番茄泥(浓缩)
    70 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 干牛至叶
    1 茶匙
    1 茶匙 干燥意大利综合香草
  • 500 克
  • 高汤块(每块溶于0.5升水)
    1 块
    1 满茶匙 高汤酱
  • 稀奶油
    100 克
  • 新鲜罗勒叶
    2 - 4 片
  • 新鲜欧芹 只取叶子
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3 g
Kalorie 790 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...