Urządzenia i Akcesoria
番茄浓汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
洋葱 切块50 克
-
30 克 橄榄油黄油30 克
-
番茄 切块700 克
-
番茄泥(浓缩)70 克
-
盐1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
1 茶匙 干燥意大利综合香草干牛至叶1 茶匙
-
水500 克
-
1 满茶匙 高汤酱高汤块(每块溶于0.5升水)1 块
-
稀奶油100 克
-
新鲜罗勒叶2 - 4 片
-
新鲜欧芹 只取叶子1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
790 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny