Urządzenia i Akcesoria
黑麦葡萄干欧包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
1 个
Składniki
-
干酵母粉 (约½满茶匙)2 克
-
高筋面粉200 克
-
黑麦面粉100 克
-
冰水 依面粉的吸水性进行调整230 - 240 克
-
盐 (约1平茶匙)4 克
-
黄油10 克
-
葡萄干100 克
-
高筋面粉 撒粉用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
1578.8 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
6059.3 kJ /
1448.2 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
20.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
300.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny