川贝雪梨猪肺汤

川贝雪梨猪肺汤

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 猪肺 漂洗干净,切块后汆烫沥干
    250 克
  • 选择雪梨,去核一切四
    1 个
  • 川贝粉
    1 茶匙
  • 蜜枣
    4 颗
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 1000 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.4 g
Kalorie 621.2 kJ / 148.5 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...