Urządzenia i Akcesoria
川贝雪梨猪肺汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
猪肺 漂洗干净,切块后汆烫沥干250 克
-
梨 选择雪梨,去核一切四1 个
-
川贝粉1 茶匙
-
蜜枣4 颗
-
冰糖1 茶匙
-
水1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.4 g
Kalorie
621.2 kJ /
148.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny