Urządzenia i Akcesoria
藜麦烩南瓜
Przygotowanie 2 godz. 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
2 人份
Składniki
-
蔓越莓干20 克
-
橄榄油15 克
-
白葡萄酒醋5 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
-
三色藜麦 提前水里浸泡2小时沥干100 克
-
水600 克
-
迷你南瓜 贝贝南瓜,约350克左右1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
201 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1318 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
50.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny