Urządzenia i Akcesoria
白菜牛肉卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 个
Składniki
-
牛肉肉糜300 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
麻油5 克
-
蚝油5 克
-
盐2 小撮
-
水500 克
-
大白菜叶 大片的8 片
-
适量 老干妈风味豆豉泰式甜辣酱适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
67.9 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
212.6 kJ /
50.9 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
带我去野餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny