白菜牛肉卷

白菜牛肉卷

4.1 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 个

Składniki

  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 麻油
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 2 小撮
  • 500 克
  • 大白菜叶 大片的
    8 片
  • 泰式甜辣酱
    适量
    适量 老干妈风味豆豉

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 67.9 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 212.6 kJ / 50.9 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...