Urządzenia i Akcesoria
杏仁豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
南杏仁 在温水中浸泡至少4个小时以上,沥去水分50 克
-
水200 克
-
吉利丁粉15 克
-
牛奶250 克
-
稀奶油(约含18%脂肪)150 克
-
冰糖30 克
-
1 茶匙 蜂蜜, 与200克冰水混合制成糖浆,备用糖桂花 与200克冰水混合制成糖浆,备用1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20 g
Kalorie
854 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny