Urządzenia i Akcesoria
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 pieces
Składniki
Sausagemeat
-
juniper berries5
-
black peppercorns½ tsp
-
pork loin diced (3 cm)100 g
-
pork shoulder diced (3 cm)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt15 g
-
pork back fat diced (3 cm), (see tip)20 g
-
whipping cream150 g
-
ground cloves1 pinch
-
ground coriander1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Black Garlic Ketchup
-
black garlic150 g
-
apple juice50 g
-
apple cider vinegar15 g
-
xanthan gum (see tip)⅛ tsp
Finalisation
-
water1000 g
-
vegetable oil for frying1 tsp
-
smoked bacon12 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
691.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
954.8 kJ /
228.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Challah
2 godz.
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Salt Cod Gratin
50 min
Seafood Marinade
5 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1 godz. 25 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min