Urządzenia i Akcesoria
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pieces
Składniki
Choux Pastry
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Filling
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, halved horizontally500 g
-
walnut halves75 g
-
mayonnaise250 g
-
celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)1 stalk
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh tarragon leaves finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187.2 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1059.8 kJ /
253.3 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Hot Crab Dip
35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Emmental Gougères
50 min