Urządzenia i Akcesoria
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pieces
Składniki
Choux Pastry
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Filling
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, halved horizontally500 g
-
walnut halves75 g
-
mayonnaise250 g
-
celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)1 stalk
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh tarragon leaves finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187.2 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1059.8 kJ /
253.3 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Mulled Wine
30 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Choux Pastry
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Amaretti
35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min