Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g chicken breasts, skinless, halved horizontally
- 75 g walnut halves
- 250 g mayonnaise
- 1 stalk celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)
- 200 g seedless red grapes, halved
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, finely chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 187.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
Brak ocen
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Ham and Cream Cheese Spread
10 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Choux Pastry
2h
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Coffee Semifreddo
6h 30min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min