Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Steamed Lemon Cake
2 godz. 20 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.
Creamy Dairy-free Custard
20 min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 godz. 30 min
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Savoury Bread and Butter Pudding
1 godz. 10 min
Morello Cherry Brownies
1 godz.
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min