Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6 godz.
Apple Buckle Cake
2 godz.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Hazelnut Strawberry Skillet Cake
55 min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 godz.
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Sesame Biscuits
1 godz. 15 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Morello Cherry Brownies
1 godz.
Orange Chiffon Cake
1 godz. 15 min