Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Apple Pie Filling Preserve
45 min
Orange Marmalade Muffins
40 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Fruit Cake
4 godz. 10 min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 godz. 25 min
Sweet Potato Bread Rolls
3 godz.
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 min
Mini Apple Loaf Cakes
1 godz. 30 min
Rich Fruit Cake
25 godz. 25 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min