Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Stuffing
-
extra virgin olive oil , plus extra for greasing70 g
-
pine nuts100 g
-
mince (pork or chicken)300 g
-
ground cinnamon , to taste¼ - ½ tsp
-
ground nutmeg , to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raisins100 g
-
prunes, pitted100 g
-
breadcrumbs2 - 3 Tbsp
-
medium eggs2
Chicken
-
chicken (approx. 2 kg)1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sauce
-
onions , quartered300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter , diced70 g
-
port180 g
-
dry white wine180 g
-
water200 g
-
fine sea salt , to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ghostly Pizza
1 godz. 45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min