Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Stuffing
-
extra virgin olive oil , plus extra for greasing70 g
-
pine nuts100 g
-
mince (pork or chicken)300 g
-
ground cinnamon , to taste¼ - ½ tsp
-
ground nutmeg , to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raisins100 g
-
prunes, pitted100 g
-
breadcrumbs2 - 3 Tbsp
-
medium eggs2
Chicken
-
chicken (approx. 2 kg)1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sauce
-
onions , quartered300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter , diced70 g
-
port180 g
-
dry white wine180 g
-
water200 g
-
fine sea salt , to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled Wine
30 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 godz.
Tomato Pie
3 godz.
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Tuna Tapenade
5 min
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Spiced Eggnog
4 godz. 30 min