Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Stuffing
-
extra virgin olive oil , plus extra for greasing70 g
-
pine nuts100 g
-
mince (pork or chicken)300 g
-
ground cinnamon , to taste¼ - ½ tsp
-
ground nutmeg , to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raisins100 g
-
prunes, pitted100 g
-
breadcrumbs2 - 3 Tbsp
-
medium eggs2
Chicken
-
chicken (approx. 2 kg)1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sauce
-
onions , quartered300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter , diced70 g
-
port180 g
-
dry white wine180 g
-
water200 g
-
fine sea salt , to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min