Gnocco fritto (senza glutine)

Gnocco fritto (senza glutine)

4.9 13 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di farina senza glutine per pane
  • 320 g di latte
  • 25 g di strutto
    25 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate consentito da prontuario
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 386.2 kcal / 1615.8 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 74.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 674.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...