Gnocco fritto (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Gnocco fritto (senza glutine)

4.9 (8 ocen)

Składniki

  • 500 g di farina senza glutine per pane
  • 320 g di latte
  • 25 g di strutto
    lub 25 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate, consentito da prontuario
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1615.8 kJ / 386.2 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
74.3 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
1.3 g
Sód
674.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy