Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 60 g di burro, a pezzi
- 270 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 458.2 kJ / 109.5 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 7.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 godz. 30 min
Coulis di fragole
20 min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 min
Salsa al cioccolato
20 min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2h
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Bignè arcobaleno
2h
Crema al cioccolato e fragole (TM6)
20 min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Crema al limone con mirtilli
1h