Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
30 pieces
Składniki
-
blanched almonds200 g
-
large eggs 1 separated3
-
caster sugar180 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
orange finely grated zest only1
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.5 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Cardamom and Rose Shortbread
1 godz. 30 min
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Mincemeat and Almond Tart
2 godz. 15 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 godz.