Urządzenia i Akcesoria
夜包子
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
25 个
Składniki
面皮
-
干酵母粉 (约1平茶匙)3 克
-
糖5 克
-
水140 克
-
中筋面粉250 克
麻辣肉馅
-
京葱 切段80 克
-
火锅底料 选择清油麻辣口味100 克
-
猪肉肉糜300 克
制作
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
232.7 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
332.7 kJ /
79.6 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选
12 Przepisów
Chiny
Chiny