Urządzenia i Akcesoria
茶叶蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz.
6 颗
Składniki
-
冰糖 选单晶冰糖30 克
-
桂皮1 根
-
八角2 个
-
香叶2 片
-
盐1 小撮
-
生抽40 克
-
老抽20 克
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
红茶叶5 克
-
水 ,加至主锅的1升刻度线
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 颗
Sód
191.4 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
336.5 kJ /
80.5 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的早餐
15 Przepisów
Chiny
Chiny