Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 24.45 g
- Tłuszcz
- 28.99 g
- Błonnik
- 6.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate y fresas
2h 15 phút
Mousse de yogur
6h 15min
Islas flotantes de fresa con crema inglesa a la menta
2h 25min
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2h
Mousse de chocolate
3h 20min
Mousse de dulce de leche y café
20min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Crema de galletas al caramelo
4 Std. 15 Min
Tarta de queso Gloria
6h 15min
Mousse de café
3sa 15 dk
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30 min
Flan de chocolate blanco
12h 20 min