Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 24.45 g
- Tłuszcz
- 28.99 g
- Błonnik
- 6.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de dulce de leche y café
20 Min
Bavaroise de vainilla y fresa
4h 15min
Sandwich arcoíris
40 min
Natillas caramelizadas (Leite creme)
4h 25 min
Tartitas de yogur y fruta fresca tropical
2 Std. 30 Min
Biscuit de café y dátiles
5 Std.
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4 Std. 30 Min
Tarta de crema catalana a la naranja
7 Std. 30 Min
Mousse de café
3 godz. 15 min
Flan de chocolate blanco
12 Std. 20 Min
Flan de coco
1h 40 min
Flan de nata y vainilla
5h 50min