Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de arándanos frescos (y alguno más para decorar)
- 2 cucharaditas de edulcorante (opcjonalnie)
- 40 g de agua
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche de coco
- 50 g de dátiles sin hueso
- 100 g de copos de avena
- 100 g de frutos secos (nueces, avellanas, almendras, pistachos, etc.)
- 1 - 2 cucharadas de coco rallado
- 30 g de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 23.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatinas para potenciar la belleza
2h 10min
Tortilla de arroz rellena de espinaca y queso
45 min
Tortilla de manzana a la canela con crema inglesa
25 min
Pie de batata enmielada
3h
Crumble de arándanos
50 min
Carrot cake sin horno
1h 35 min
Bizcocho con cuscús y fruta
1h 50min
Tortilla con gambas y verdura al vapor
35 min
Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes
40 min
Postre de yogur, lima y coco
10 min
Crujiente de manzana
6h
Aperol Spritz
10 min